Impresszum

A honlapot szerkeszti és felügyeli:
SK8 BioMed Kft
.
H-1124 Budapest, Németvölgyi út 100..

Adószám: 13797430-2-40
Cégjegyzékszám: 01-09-873729

Kapcsolat:

Mobil: +36 20 988 36 80

E-mail:  info@biomedics.eu

Szerzői jogok

Az SK8 BioMed Kft. a weboldal teljes tartalmát és struktúráját a szerzői jog hatálya szerint teljes mértékben birtokolja. Minden, szokásostól eltérő felhasználáshoz az SK8 BioMed Kft. előzetes írásbeli engedélye szükséges.

Ez érvényes a bármilyen nemű sokszorosításra, át- és feldolgozásra, fordításra, mentésre, ill. a tartalom, a benne rejlő adatok és információk terjesztésére, különös tekintettel a szövegek, szövegrészletek és képi anyagok vonatkozásában, bármilyen hátterű rendszerről legyen is szó.

Bármilyen mentési vagy letöltési tevékenység csak saját célra engedélyezett, üzleti felhasználásra nem, hacsak nem nyilvánvalóan az üzleti partnereink reklámcéljait szolgálják.

Felelősség

Az SK8 BioMed Kft. folyamatosan felügyeli és aktualizálja weboldalát. Ennek ellenére előfordulhat, hogy bizonyos adatok időközben megváltoznak, esetleg hibák merülnek fel. Ezek értelmében a megjelent információk aktualitásáért, pontosságáért és teljességéért felelősséget nem vállalunk. Mindez érvényes azokra a weboldalakra is, amelyek mint linkek kapcsolódnak oldalunkhoz. Az SK8 BioMed Kft . fenntartja magának a jogot, hogy a weboldal tartalmát bármikor megváltoztathatja, kiegészítheti.