Jogi tudnivalók

Fontos jogi tudnivalók az EnergyLife termékeihez

Sok energetikai és egészséggel kapcsolatos metódus érvényessége orvosi vagy természettudományi kritériumok alapján a mai napig sem nyert bizonyítást, hasonlóan igaz ez az EnergyLife termékeire is. A tudományok jelenlegi tudásanyaga szerint nincs valós összefüggés a szabad energiák és az egészséggel kapcsolatos tényezők között, így a jó közérzet sem függ tőle. Termékeink sajátossága olyan kivétel nélküli, empírikus vizsgálati eredményeken nyugszanak, mint az egyszerű fizikai érintkezés a termékekkel. Azonban az ismert mérési metódusok egyike sem igazolta még termékeink pozitív hatásait. Mi nem teszünk általános gyógyításra utaló kijelentéseket. Az eddigi tudományos vizsgálatok csupán a termékeink általi placebo-hatás kiváltásával magyarázzák eredményeinket. Az EnergyLife-metódus semmi esetre sem fogható fel az orvosi vagy gyógyászi kezelés helyettesítéseként, sokkal inkább egyfajta kiegészítésként.

Az EnergyLife termékeinek hatása olyan biorezonanciai eljárásokkal, kinezológiai tesztekkel mutathatók ki, mint pl. a Dr. Voll-féle elektroakupunktúrás módszer. Minden tudományág tartós tapasztalatokra építve alakul ki. Kutatások és klinikai eredmények bővítik folyamatosan az ismert módszerek sorait.

Az étrendkiegészítők fogyasztása során kedvező élettani hatások várhatók. A honlapon található termékek nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. Az itt található információk csak tájékoztató jellegűek! Betegségével forduljon orvoshoz! Az étrendkiegészítők fogyasztása során kedvező élettani hatások várhatók. E termékek azonban nem szándékoznak betegséget kezelni, gyógyítani. A honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek. Betegségével forduljon orvosához!

Az Ön által belénk vetett szívből jövő bizalmáért azt kívánjuk, nagyon sok örömöt leljen termékeink használatában!

Szívélyes üdvözlettel: az Ön EnergyLife csapata