Rólunk

Kedves Látogató !

Az SK8 BioMed Kft. 2006. óta működik Magyarországon . Termékeink egy részét a biztos anyagi alapokon álló német anyacég saját kutatógárdája fejleszti, s azokat Németországban gyártják.

Olyan termékeket hoz forgalomba, amelyek segítenek megőrizni az egészséget és vitalitást.

Fö profil az elektroszmog harmonizálás .
Kiemelkedő eredményeket értünk el az „elektroszmog” káros hatásainak csökkentése terén. A bennünket körülvevő elektromágneses tér hatásainak biológiai értékei vannak, amit nem lehet mérni és érzékelni. Kutatások bizonyítják, hogy ezek a hatások az élő szervezetre – frekvenciától függően különböző módon – károsak.

Csökkent kognició
Hányinger
Látási problémák
Depresszió és ingerlékenység
Legyengült immunrendszer
Fejfájás
Szédülés
Álmatlanság és
Alvási zavarok
Gyakori vizelés és extrém szomjúság jelenségei

Célunk a sugárzásmentes, egészséges lakóépületek, munkahelyek és egyéb környezetek megteremtése ,hogy hétköznapjaink és szeretteink egészséges környezetben éljenek és dolgozhassanak.

2011 -töl bővítettük termékcsaládunkat és az Orthomolekuláris Medicina termékeivel, melyek a nyugati világban az egyszerű táplálék kiegészítők, és a gyógyszerek között helyezkednek el. Orvosok is használják terápiás kezelésekre ,tradicionális gyógynövény alapanyagokból tevödnek össze .

“Az ortomolekuláris medicina a jó egészség megőrzésére és a betegségek kezelésére törekszik oly módon, hogy az emberi szervezetben változást idéz elő olyan anyagok koncentrációjában, melyek a szervezetben egyébként is megtalálhatók és a jó egészségi állapothoz szükségesek.”

Partnerünk az ENBIENSA AG. a holopátia, a fitomedicina és a mikrotápanyagok területére szakosodott cég.

  • A tudomány és a gyakorlat által közösen fejlesztett termékeink minősége a legújabb tudományos kutatásokon, valamint a tradicionális növény ismereten alapszik.
  • A feldolgozásnál jó minőségű, többnyire természetes hatóanyagokat alkalmaztunk, a gyártás során körültekintő és hatóanyagvédő eljárásnak köszönhetően ügyfeleinknek a legjobb minőséget tudjuk biztosítani.
  • A segéd- és töltőanyagokat a minimálisra csökkentettük,hogy azok ne befolyásolják a hatóanyag minőségét.
  • A gyártás ISO 22000:2005 minősítés alapján zajlik – ez jelenleg a legmagasabb szintű minősítés az élelmiszeriparban

Keresse az Enbiensa márka termékeit és meggyőződhet róla, hogy a minőség és a hatás magáért beszél .