H2-gO

68.000Ft

Kategóriák: ,

Leírás

H2-gO

Csomagolás tartalma

  • 1 db USB töltőkábel
  • 1 db Tartalék alsó gumi tömítőgyűrű
  • 1 db H2-gO készülék
  • 1 db használati útmutató

Termékismertető

A H2-gO hidrogénes palack egy a víz hidrogénnel való dúsítására alkalmas hordozható készülék. Működése rendkívül gyors, mert 3 perc alatt képes feldúsítani a vizet, amit fényjáték jelez. A palack üvegből készült, így könnyű tisztítani, használata higiénikus. Előnye, hogy hordozható méretéből adódóan egy kisebb táskában is elfér, ráadásul működése gazdaságos, hiszen egy feltöltés akár 50 program elvégzésére is alkalmas. Az elkészült víz ORP (redox potenciál) értéke -150/-450mV ami rendkívül magas redukáló képességre utal, ezért antioxidáns hatású.

Az akkumulátor élettartama min. 150 töltés, ami 4500-7500 program elvégzését jelenti. A készülék előnye, hogy nincs folyamatosan cserélendő alkatrésze és kezelése rendkívül egyszerű, valamint környezetbarát termék.

A készülék elektrolízis során H2-t termel, ami a platinával bevont titánium lemezen megy végbe.

Miért hasznos számunkra a hidrogénnel dúsított víz?

Hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk, ismerjük meg röviden a szabadgyökök és az antioxidánsok fogalmát, jelentőségüket a szervezet működésében.

Szabadgyökök

Az emberi szervezet működése igen kifinomult és szerteágazó kémiai folyamatok eredménye, melyek némelyikét már ismerjük. Addig amíg a szervezetben zajló biokémiai folyamatok természetes egyensúlyban vannak, egészségi állapotunk is stabil.

A rohanó életmódból, a helytelen táplálkozásból adóadóan ez a finoman hangolt biokémiai egyensúly megborulhat, aminek következtében különféle idegrendszeri és testi tünetek jelentkezhetnek. A szervezet különböző tünetek formájában jelzi, hogy számára ez az állapot hosszú távon nem tartható fenn és ennek elhúzódásával szöveti, szervi károsodások léphetnek fel. Számos betegség kialakulásában, illetve a betegség kísérő tünetének súlyosbodásában szabadgyök-reakciók figyelhetők meg. Ezt elsősorban szív és érrendszeri betegségek, idegrendszeri és ízületi problémák formájában érzékelhetjük.

A szervezet normál működése során folyamatosan keletkeznek szabadgyökök, továbbá az életmódból és környezetből adódóan is számos ilyen molekula kerül a testünkbe. A légszennyezés, UV-sugárzás, de az elektroszmog hatására is keletkeznek szabadgyökök, sőt a szervezet a normál biokémiai folyamatai során is termel ilyeneket, melyek egy részét hasznosítja a sejtszintű lebontási folya

matokban, másik részét, az életmódból eredő szabadgyökökkel együtt (pl.: alkohol fogyasztás, dohányzás, gyógyszerek hatása stb.) úgynevezett antioxidánsok segítségével hatástalanítja. Viszont amikor megbillen a szervezet belső egyensúlya, vagy a táplálékkal nem kerül be elég antioxidáns, akkor a szabadgyökök egy részét nem képes a test hatástalanítani és ezek károsítják a környezetükben lévő sejteket.

Mik is pontosan azok a szabadgyökök?

A szabadgyökök nagyon reakcióképes molekulák, amik általában párosítatlan vegyérték elektronokkal rendelkeznek, Nagyon rövid életűek, igyekeznek a lehető leggyorsabban reakcióba lépni más vegyületekkel, így oxidálva azokat.

A szervezetben a leggyakoribb szabadgyökök oxigén eredetűek. A sejtekben az antioxidánsok hivatottak megkötni az ilyen szabadgyököket, amennyiben viszont ez nem sikerül, úgy azok a közelben található zsírsavakhoz, fehérjékhez, szénhidrátokhoz, vagy a DNS-hez, RNS-hez kapcsolódnak hozzá, akadályozva azok működését, roncsolva őket. Szerencsére vannak a sejtekben olyan folyamatok, melyek képesek helyreállítani, vagy eltüntetni ezek a sérült molekulákat, de ha mennyiségük megnövekszik, az a biokémiai folyamatok módosulásához, vagy akár a sejt halálához is vezethet.

Antioxidánsok

Az antioxidánsok közé sokféle vegyület és molekula tartozik, köztük például bizonyos vitaminok, flavonoidok, telítetlen zsírsavak, és nem utolsó sorban a hidrogén, amelyek közös tulajdonsága, hogy semlegesítik a szabadgyököket. Ez a sokféle antioxidáns eltérő módokon fejti ki hatását. Némelyik maga oxidálódik, így óvva a többi molekulát, a másik elektront képes átadni a pozitív töltésű szabadgyököknek – ilyen a hidrogén -, de általános jellemzőjük, hogy növelik, segítik egymás hatását. Működésükkel csökken a sejtek károsodásának mértéke, csökkennek a karcinogének hatásai, sőt segítik az egészség fenntartását, a regenerációs folyamatokat javítják, így  képesek lassítani az öregedést is.

Az öregedés a környezeti hatások mellett részben a szabadgyökök tevékenységének is következménye. Fiatalkorban a sejtszintű regenerációs folyamatok még jobban működnek, az idő múlásával ezek hatékonysága csökken. Az oxidációs stressz pedig a sejtek, s így az egész test öregedését gyorsítja.

A hidrogénnel dúsított víz kiváló antioxidáns forrás lehet, melyet H2-gO hidrogénes palack és készülék állít elő. Mi is az a hidrogén? Miért jó antioxidáns?

Hidrogén

A hidrogén a világegyetem leggyakoribb eleme, mely molekuláris formában a levegő felsőbb rétegeiben is jelen van, de más elemekkel együtt olyan anyagok részese, mint a víz, a nukleinsavak, így a DNS, RNS, sőt az összes  szerves molekulában is megtalálható. A hidrogén egyik lehetséges kinyerési módja a víz elektromos bontása, más szóval az elektrolízis. Ezt teszi a H2-gO hidrogénes palack és készülék is, mely esetén egy platinával bevont titánium lemezen megy végbe a folyamat és az eredménye a H2. Éppen ezért a készülék kizárólag vízzel üzemeltethető, abból is javasolt a tisztított, klórmentes, alacsony ásványi anyag tartalmú víz használata, melyet egy 3 percig tartó program segítségével dúsít fel a belőle előállított H2-vel.

„A berendezéssel előállított víz rH2 értéke 5-10 között van, ami annyit jelent, hogy az előállított vízben a negatív ionok száma 10 (tizenkilencediken) – 10 (tizennegyediken) között van literenként. Az „antioxidáns víz” atomi hidrogént tartalmaz (magas elektron tartalmú). Hat-nyolc pohár hidrogénnel dúsított víz képes lehet a bennünk lévő víztömeg antioxidánsokkal történő harmonizálására.”

dr.Simon László vízszakértő 2014.június 10 cikke

A hidrogénnel dúsított víz az antioxidáns hatásának köszönhetően segíthet visszanyerni, vagy megőrizni a szervezet egészségét. Az antioxidánsok ugyanis, mint láthattuk jótékonyan hatnak az egész szervezet működésére, mivel segítik az anyagcsere-folyamatok működését és lassítják az öregedést. A H2-gO hidrogénes palack és készülék egy gyors, kényelmes és hatékony módja lehet az egészség megőrzésének.

Általános termék információ

Feszültség: DC 8 V

Űrmérték: 300 ml

Akkumulátor: 1400 mAh

ORP értéke: -150/ -450 mV

Program hossza: 3 perc

H2 molekula tartalma: 500-900 ppb

Külső anyaga: Üveg

Elektrolízis eszköz anyaga: Titánium/ platinum

Belső anyaga: Élelmiszeripari minőségű polipropilén, rozsdamentes acél

Használat

Beletölthető folyadék:

kizárólag ivóvíz, lehetőleg alacsony ásványi anyag tartalmú, klórmentes, tisztított víz

A termék működése:

A készülék elektrolízis során H2-t termel, amit a platinával bevont titánium lemez generál.

Üzemeltetése csak ivóvízzel lehetséges! Használatát tisztított, klórmentes, alacsony ásványi anyag tartalmú vízzel javaslunk. Egy elektrolízis program 3 percig tart.

Használat előtt mindenképpen olvassa el a Figyelmeztetések részt!

Figyelmeztetések

A terméket csak a használati útmutatóban meghatározott módon szabad használni! Használat elött mindenképpen olvassa el a használati útmutatót!

Gyermekek elől elzárva tartandó!