RO 102-A Családi víztisztitó

109.815Ft

Kategória:

Leírás

Ideális tiszta víz forrása otthonunknak, irodánknak, üzemünknek!
Berendezéseink OTH engedéllyel rendelkező, reverz ozmózis rendszerrel működő, szivattyús, automata víztisztítók. Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópultban vagy 2-3 m-en belül, a szekrényben elrejteni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a méregtelenítésünket segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.
Mérete: magasság/mélység/szélesség:48/22/38 cm.
Teljesítmény: 14-18 L/óra, víznyomástól, szennyezettségtől függően.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + RO membrán + energetizáló + külső tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok + kiegészítők.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést és 220 V-os csatlakozást igényel. (Stabil működés ingadozó, illetve gyenge nyomásnál is.)
Tartály: átmérő 28 cm x magasság 40 cm, hasznos térfogata 7 liter.
Szűrőcsere: évente szükséges, szervizünkben megrendelhető, de átlagos technikai ismeretek birtokában bárki elvégezheti.
Kiegészíthető: UV lámpával, visszasózó patronnal, UMH energetizáló egységgel.
Bővíthető:asztali szódagéppel, asztali mix-szel vagy 80 literes tartállyal.
Azöt fokozatú rendszer tartozékai:
Előszűrő (1): 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő (2): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő (3): 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Ozmózis membrán – 0,0001 mikron résméretű – eltávolítja az összes szennyeződést a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb..)
Energetizáló modul: újra harmonizálja, energiával tölti fel a vizet.
3.gen.szr3gen.fejbektsi vzlat