RO 102-A Mini P.víztisztitó

95.000Ft

Kategória:

Leírás

A konyhapultba építhető automata rendszer, családok részére! 
Berendezésünk reverz ozmózis rendszerrel működő, OTH engedéllyel rendelkező víztisztító. Beszerelésnél a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópult alá vagy 2-3 m-en belül a szekrényben elrejteni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a szervezetünk méregtelenítését segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.
Mérete: magasság/mélység/szélesség:40/38/16 cm.
Teljesítmény: 7-8 L/óra, víznyomástól, szennyezettségtől függően.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + RO membrán + külső tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok.
Működési feltétel: min. 3-4 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést igényel. (Ha ingadozó, kicsi a nyomás, csökken a vízhozam, ebben az esetben szivattyús gép beépítését javasoljunk!)
Tartály: átmérő 28 cm x magasság 40 cm, hasznos térfogata 7 liter.
Szűrőcsere: évente szükséges, szervizünkben megrendelhető, de átlagos technikai ismeretek birtokában bárki elvégezheti.
Kiegészíthető: biztonsági nyomáscsökkentővel, UV lámpával, visszasózó patronnal, energetizáló modullal, UMH energetizáló egységgel.
Az öt fokozatú szűrőrendszer tartozékai:
Előszűrő (1): 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő (2): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő (3): 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Ozmózis membrán – 0,0001 mikron résméretű – eltávolítja az összes szennyeződést a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén metánokat, nitrátot, arzént, hormon származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb..)
Energetizáló: Az energetizáló helyreállítja a víz feldolgozás közben eltorzult természetes struktúráját.
3.gen.szr3gen.fejbektsi vzlat