Selen Forte 60 Kapszula

6.500Ft

A szelén egy potens antioxidáns, mely eltávolíthatja a gyököt, toxikus anyagot és a nehézfémet. A glutathion-peroxidase enzim, mely a szervezet univerzális méregtelenítőjeként hat, részeként minden testsejtben van jelen.

Leírás

Selen Forte

Ez a termék az alábbi kiszerelésben kapható:

60 kapszula

Termékismertető:A szelén esszenciális nyomelemként különösen fontos a különböző enzim felépítésénél, a szervezet méregtelenítésénél, valamint mint védőfunkciója révén a sejt-anyagcsere számára. Azon túl eredményezi az immunrendszer serkentését fertőzésekkel szemben, és hat a szívbetegségek, reuma és az idő előtti öregedés ellen. E nyomelem tárolása a májban, a lépben, a vesében és a szívben történik.A szelén egy potens antioxidáns, mely eltávolíthatja a gyököt, toxikus anyagot és a nehézfémet. A glutathion-peroxidase enzim, mely a szervezet univerzális méregtelenítőjeként hat, részeként minden testsejtben van jelen.A killersejtek, a phagocyta és az antitestek aktíválása révén a szelén erősíti az immunfunkciót, ami különösen csökkent immunvédelemmel rendelkező idősebbek esetén előnyös.

Szelénmetionin formában a szelén jól elérhető a szervezet számára. Egy Selen Forte kapszula tartalmaz 200 µg szelént.Ajánlott adagolás:Amennyiben másképp nem rendelik, ajánlatos a napi 1 kapszula bevitele.1 kapszula  hatóanyagtartalma:

Selenmethionin (0,5%=200 µg Se)

40 mg

Töltőanyag: Szilíciumdioxid, Kovaföld

 

Összetevők:

Selenmethionin (0,5%=200 µg Se)

Töltőanyag: Szilíciumdioxid, Kovaföld, növényi gél (kapszulahéj)

Alkalmazási javaslat: napi 1 kapszula az étkezések előtt fél órával, vagy étkezések után 2 órával, vagy az orvos utasításának megfelelően. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

 A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 Kiszerelés: 60 kapszula

Nettó tömeg: 16 g/60db

Gyártó: Enbiensa

Származási hely : Ausztria

Forgalmazza : SK8 BioMed Kft. 1124 Budapest, Németvölgyi út 100.

OÉTI notifikációs szám: 16494/2015.