BIO ACTIV EMF Chip 6-os

26.400Ft

Leírás

Kép1Erősen fejlett világban élünk! Természetesen elektromos készülékek könnyítik meg mindennapjaink tevékenységeit. Mindenki gondoljon csak a saját háztartására: televízió,          rádió, lámpák, sütő, hűtőszekrény, mobiltelefon, stb. Bármelyik helyiséget nézzük is, megtaláljuk benne valamelyiket. A technika vívmányai vitathatalanul megkönnyítik                életünket, és sokszor okoznak elégedettséget számunkra. DE: minden egyes készülék elektromágneses sugárzást bocsát ki magából, és ezek károsíthatják az emberi szervezetet.

Vegyük példának a mobiltelefont és az általa az emberi szervezetre gyakorolt termikus hatását. Bizonyára mindannyian tapasztalták már, hogy telefonálás közben fülük                      felmelegszik. Ezt hívjuk a “sugárzás termikus hatásának”.

Mi történt? A telefon elektromágneses sugárzást bocsátott ki magából – hasonlóan bármely elektromos készülékhez. A sugárzás behatol az emberi szövetek sejtjeibe, amelyek molekulákból vannak felépítve. A sugárzás hatására minden sejt mozgolódni kezd. Ennek eredményeként jön létre a felmelegedés, amely a sejt normális funkcióit zavarhatja.

A magas frekvenciák okozta melegítő hatás régóta ismert. Az is kétségtelen, hogy a nagyteljesítményű adók, műholdak, radarok mitsem érnének mobiltelefonok nélkül.

Az EMF(=elektromágneses tér)-Harmonizáló segíteni tud ezeknek a káros mechanizmusoknak a harmonizálásában. Legyen az mobiltelefon, DECT-(zsinórnélküli) telefon, számítógép, monitor, laptop, bébitelefon, elektromos borotva vagy HI-FI készülék: az EMF-Harmonizáló bármilyen elektronikus készülékre felhelyezhető!

A használat egyszerű:
Ragasszon chip-et minden készülékére! (Felhelyezés előtt a felületet tisztítsa meg!) Készülékének működése nem módosul! És nem csak a háztartásban, hanem gépjárművénél is használhatja. Ott is védheti magát, ha a kormányrúdra egyet (lényegtelen, hogy alulra vagy felülre), a hátsó ajtók által eltakart karosszériaívre pedig még 1-1-et felhelyez (nagyjából az autó övvonalára). Az EMF-Harmonizáló úgy segít Önt védeni, hogy harmonizálja az elektromágneses mezőket.

TÉNY:

Több ezer, az elektromágneses mezőkről és hullámokról (EMF) szóló tanulmány jutott eddig hasonló eredményre: az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatások – kezdve a DNS örökítő információinak károsodásával – többek, mint figyelemre méltó tények. Amikor mi EMF-sugárzással telítjük környezetünket, gondoljunk a következményekre is: számoljunk azzal, hogy hova vezethet ez a fejlődés!

Mindennapi életünkben, akár a munkahelyet, akár az otthoni tartózkodást vesszük alapul, magától értetődik az elektromos készülékek használata. Ide tartoznak a számítógépek, háztartási gépek, a TV – rádió, a kommunikációs berendezések, stb… Igaz, hogy ezek a készülékek jelentősen megkönnyítik mindennapjainkat, de érdemes tudni a minket érő élettani hatásokról is, amik nem csak akkor hatnak ránk, amikor használjuk ezeket, hanem többnyire kikapcsolt, vagy készenléti állapotukban is. Ez az elektroszmog.

Az elektroszmog negatív hatásairól számtalan tudományos vizsgálat született. Ezek összességében egy tényezőben egyetértenek: az emberi szervezet elektroszmog hatására káros stressz-hormonokat termel, amelyek a sejtaktivitást jelentősen zavarják, így az egész testre kihatással vannak.

Mi az elektroszmog?

Az elektromos áramot használó berendezések által kibocsátott elektromágneses sugárzás.

Az elektromosság a nap 24 órájában körülvesz minket. Környezetünkben természetes körülmények között létrejövő és mesterségesen létrehozott elektromos és mágneses terek találhatóak.

Természetes források: Légkör, Föld, Nap, csillagok

Mesterséges források: elektromos áram előállításának, szállításának és felhasz- nálásának berendezései, a hírközlés, távközlés, navigáció adatátvitel berendezései. Az emberi szervezetet érő mesterségesen létrehozott elektromos és mágneses terek-, valamint rádiófrekvenciás sugárzások okozta terheléseket a elektroszmognak nevezzük.

Hosszú ideje tartó elektroszmog terhelés esetén a következő tünetek léphetnek fel:

·         alvási zavarok

·         kimerültség, fáradtság

·         fejfájás

·         pszichés zavarok, depresszió

·         magas vérnyomás

·         gyengülő immunrendszer

·         szívritmus zavarok

Milyen eszközök vannak egy átlagos háztartásban?

·         TV – Rádió (általában több)

·         mikrohullámú sütő

·         mobiltelefonok (személyenként 1-2 db)

·         vezeték nélküli telefon

·         számítógép (laptop)

·         GPS.

·         egyéb elektromos eszközök (pl. hajszárító, konyhai gépek, szórakoztató elektronikai gépek stb)

Minden elektromos készülék elektromagnetikus sugárzást bocsát ki magából. Ez a sugárzás az emberi szervezetet akár károsan is befolyásolhatja.

Hogyan működnek a harmonizáló chipek?

A harmonizáló chipek katalizátorként funkcionálnak és harmonizálják a veszélyes EMF-hullámokat.

A chip szélesspektrumú rezgést bocsát ki, ezáltal mind az alacsony, mind a magas frekvenciás sávtartományban ki tudja fejteni hatását.

Miért érdemes megrendelni a harmonizáló chipet?

·         Mert elnyeli a káros sugárzást.

·         Mert mobiltelefonunkat szinte folyamatosan testközelben hordjuk.

·         Mert ez is része a betegség megelőzésnek.

·         Mert praktikus, nem igényel beszerelést, egyszerűen csak fel kell ragasztani a kívánt felületre.

Hány darabra lehet szükség egy háztartásban?

·         Mobiltelefon: 1chip

·         Vezeték nélküli telefon: 2 chip

·         Monitor: 1 chip

·         Számítógépház: 2 chip

·         Lap top: 1-2 chip